KVKK Başvuru Formu
AKELGRUP TEKSTİL GIDA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ. BAŞVURU FORMU VE GENEL AÇIKLAMALAR

Kişisel veri sahibi ilgili kişilerin 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) 11. maddesinde KVKK’dan doğan hakları yer almaktadır. İlgili kişiler, bu haklara KVKK’nın 11. maddesinden ve internet sitemizde yer alan Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Açıklama ve Gizlilik Politikası metninden ulaşabilirler.

İlgili kişiler Şirket’e aşağıdaki yöntemlerle başvuru yapabilirler:

  • Şahsen başvuru,
  • Noter aracılığıyla,
  • Güvenli elektronik imza veya mobil imza ile imzalanarak Şirket’in kayıtlı elektronik posta adresine e-posta göndererek,
  • Şirketimize daha önce bildirilen ve sistemde kayıtlı bulunan e-posta adresinize e-posta göndererek.
Başvuru Yöntemi Başvurunun Yapılacağı Adres
Şahsen Yazılı Başvuru Kestel Organize San. Bölgesi Hersek Cd. No.2 16450 Kestel - BURSA
Noter Kestel Organize San. Bölgesi Hersek Cd. No.2 16450 Kestel - BURSA
Güvenli Elektronik İmza veya Mobil İmza İle İmzalanarak Kayıtlı Elektronik Posta (KEP)
Şirketimize daha önce bildirilen ve sistemde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizden info@akelfashion.com

*Şahsen başvuracak ilgili kişilerin kimliğini tevsik edici belgeleri ibraz etmesi zorunludur.

**Başvuru formunun tebligat zarfına veya e-postanın konu kısmına “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu İlgili Kişi Talebi” yazılmasını rica ederiz.

Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından belirlenecek diğer yöntemler duyurulduktan sonra bu yöntemlerle ilgili olarak Şirket tarafından ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

İlgili kişi talepleri Şirket tarafından KVKK 13/2 madde uyarınca ilgili kişi talepleri, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacaktır.

1. İlgili kişinin iletişim bilgileri
     
Ad :
Soyad :
Telefon Numarası :
T.C No :
E-Posta :
Adres :
2.Şirket ile olan ilişkinizi belirtiniz
Müşteri
Ziyaretçi
Diğer (lütfen belirtiniz):
Şirket ile iletişimde olduğunuz birim/departman :
Konu :
Eski Çalışan
Çalışan Yıllar :
İş Başvurusu/ Özgeçmiş Paylaştım
Tarih :
KVKK’nın 11. maddesi uyarınca talebinizi aşağıda belirtiniz.
Şirket tarafından başvurunuza verilecek yanıtın tarafınıza bildirilme yöntemini belirtiniz.
  • Adresime gönderilmesini istiyorum.
  • E-posta adresime gönderilmesini istiyorum.
  • Elden teslim almak istiyorum.

(Vekâleten teslim alınması durumunda noter tasdikli vekâletname olması gerekmektedir.)

Şirket, kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak 3. kişilerle paylaşımının önüne geçilebilmesi ve kişisel verilerinizin güvenliğinin sağlanması amacıyla, kimliğinizi tevsik edici ek bilgi ve belge talep etme hakkını her zaman saklı tutar.

İşbu başvuru formunda Şirket ile paylaştığım kişisel verilerin doğru ve güncel olduğunu, yetkisiz başvuru yapmadığımı, aksi halde söz konusu olabilecek her türlü hukuki ve/veya cezai sorumluluğun tarafıma ait olacağını bildiğimi kabul, beyan ve taahhüt ederim.

Kişisel Veri Sahibinin
Adı Soyadı :
Tarih :

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.